Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Praktický kurz vaření a Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

10.1.2020 5917 0 Redakce Jídelny.cz
Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2020, který vám přinese praktické ukázky nových receptů i mnoho tipů do vašeho provozu. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

O jarních prázdninách jste srdečně zváni na gastro kurz pro kuchařky a kuchaře ze školních jídelen – Nové trendy v moderním vaření 2020. Přijďte načerpat inspiraci o nejnovějších trendech v gastronomii. Oceníte um gastro profesionálů, kteří vás nechají nahlédnout pod pokličku. Nejenže postup přípravy uvidíte, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat. Věříme, že ať už se setkáme na kterékoliv z našich akcí, bude pro vás naše školení přínosem.

Součástí akce je i školení Hygienické minimum zaměřené speciálně na zvládnutí úskalí, s nimiž se kuchařky a kuchaři ve školních jídelnách denně střetávají.

 

 

Program

07:15 – 07:30 Prezence na Hygienické minimum
07:30 – 09:00 Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20 Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:30 Praktické ukázky nových jídel a receptů

Změna programu vyhrazena

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod.)

Školení je vždy od 7:30 do 09:00 hod.

Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

Uvidíte přípravu 14 receptů pro školní jídelny. A nejenže uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na kančí plec na jalovci nebo klokaní ragú. Nebudou chybět ani recepty na pomazánky, polévky a malá sladkost na závěr, čokoládový dezert z batátů.

Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů z degustačního menu.

Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).

Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!

 Kuchaři Nové trendy 2019

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře     600 Kč 
Nové trendy v moderním vaření    800 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření 1.200 Kč 

 

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření: 

Datum MěstoAdresa konáníMapa
04.02.2020 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 mapa
05.02.2020 Ústí nad Labem Gymnázium dr. Václava Šmejkala, jídelna, Stavbařů 5 mapa
06.02.2020 Příbram ZŠ pod Svatou Horou, školní jídelna, Balbínova 328 mapa
12.02.2020 Ostrava *ZRUŠENO Hledáme prostory na pronájem  
13.02.2020 České Budějovice Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 mapa
18.02.2020 Praha 3 ZŠ a MŠ, školní jídelna, Chelčického 43 mapa
19.02.2020 Brno Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 mapa
20.02.2020 Brno Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 mapa
21.02.2020 Znojmo ZŠ a MŠ, školní jídelna, Pražská 98 mapa
25.02.2020 Praha 10 – Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 mapa
03.03.2020 Otrokovice Střední průmyslová škola, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266 mapa
04.03.2020 Hradec Králové Základní škola, školní jídelna, Štefánikova 566 mapa
05.03.2020 Plzeň 11. školní jídelna, Baarova 31 mapa
10.03.2020 Liberec VI-Rochlice Základní škola, školní jídelna, Dobiášova 851/5 mapa
11.03.2020 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa
12.03.2020 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa
 

 

Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře: 

Datum MěstoAdresa konáníMapa
04.02.2020 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 mapa
05.02.2020 Ústí nad Labem Gymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5 mapa
06.02.2020 Příbram ZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328 mapa
12.02.2020 Ostrava *ZRUŠENO Hledáme prostory na pronájem  
13.02.2020 České Budějovice Domov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4 mapa
19.02.2020 Brno Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 mapa
20.02.2020 Brno Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 mapa
21.02.2020 Znojmo ZŠ a MŠ, učebna, Pražská 98 mapa
25.02.2020 Praha 10 – Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 mapa
03.03.2020 Otrokovice Střední průmyslová škola, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266 mapa
04.03.2020 Hradec Králové Základní škola, školní jídelna, Štefánikova 566 mapa
05.03.2020 Plzeň 11. školní jídelna, učebna, Baarova 31 mapa
10.03.2020 Liberec VI-Rochlice Základní škola, učebna, Dobiášova 851/5 mapa
11.03.2020 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa
12.03.2020 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa

 

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.

Dodatečná školení:

V Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.

Podrobnosti rezervace

1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.

 

 

Nevyhovuje vám termín školení?

Nevyhovuje vám cena školení?

Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:

  • Hygienické minimum ve stravovacích službách
  • HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Cena kurzu „Hygienické minimum ve stravovacích službách“: 290 Kč včetně DPH

Více na www.jidelny.cz/eshop

  

Tisk E-mail Sdílet Hodnocení článku: 
Diskuse k článku:
Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první!
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi