Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Vstup na online konferenci 18. června 2020

10.6.2020 1818 0 Redakce Jídelny.cz
Online konference portálu Jídelny.cz proběhne přes odkaz na internetovou stránku, formou živého vysílání přednášek. Připojte se k nám 18. června v 8:15 hodin a nepropásněte naši první online konferenci hromadného stravování.

Jídelny.cz Vás tímto srdečně zvou na první online konferenci hromadného stravování, která proběhne 18. června 2020 od 8:15 hod. Online konference portálu Jídelny.cz proběhne přes odkaz na internetovou stránku, formou živého vysílání přednášek na vybraná témata.

Výklad lektorů bude doplněn prezentací a podkladovými materiály, které už nyní máte k dispozici ke stažení.
Pokud budete mít k tématu před nebo během konference dotaz, můžete ho lektorovi položit prostřednictvím chatu, na který bude lektor reagovat během diskuze.

Potřebujete jen internetový prohlížeč a počítač s reproduktory nebo sluchátka.

  1. Již jste si přihlášku vyplnili? Vpravo nahoře se přihlaste (zadáním uživatelského jména a hesla) a pokračujte do konference zde:
    >>> Online konference hromadného stravování <<<

  2. Ještě nejste na online konferenci přihlášeni? Vyplňte si zdarma přihlášku zde:
    >>> Přihláška na online konferenci <<<

Hlavní partneři online konference:

           Loga sponzorů OKO 2020            Loga sponzorů OKO 2020

 

  Loga sponzorů OKO 2020

Partneři online konference:

  Logo sponzorů OKO 2020    Logo sponzorů OKO 2020    MontyCon   

Návod k připojení

1. Vpravo nahoře se přihlaste – zadáním uživatelského jména a hesla.

Snímky Pozvánka OKO 

2. Pokračujte do konference zde: https://www.jidelny.cz/el_kurz.aspx?id=36

3. Otevře se Vám nabídka:

  • Studijní materiál – doporučujeme si podklady uložit, ať je máte kdykoliv k dispozici.
  • Vstup do studia a chatu – v chatu můžete dotaz na lektory zapsat i před začátkem přenosu. Vaše dotazy budou zodpovězeny během diskuse k přednášce. Živé vysílání začne 18. června 2020 od 8:15 hod.
Snímky Pozvánka OKO

 

4. Před samotným začátkem konference prověří moderátor kvalitu spojení. Připojte se prosím 10 minut před začátkem živého vysílání, aby byl čas případné technické problémy vyřešit. Především vyzkoušejte, zda Vám funguje přehrávání zvuku.

5. Pokud po zahájení vysílání je okno Vašeho videa černé a nevidíte obraz, znovu načtěte stránku (ve Windows klávesa F5). Jestliže neslyšíte zvuk nebo hlas lektora, zkontrolujte, zda máte Váš reproduktor zapnutý, ev. zda není zeslabený. V okně videa nesmí být křížek u ikony reproduktoru a nesmíte mít v zařízení vypnuty reproduktory (to zjistíte na obrazovce na liště vpravo dole > ikonka reproduktoru).

Před začátkem online konference doporučujeme:

  • ověřit, zda máte nainstalovaný internetový prohlížeč vhodný pro spuštění webináře vhodné jsou prohlížeče Microsoft Edge, Google Chrome, Opera nebo Mozilla Firefox,
  • ověřit připojení na internet,
  • otestovat funkčnost reproduktorů nebo sluchátek a ještě před začátkem online konference zkontrolovat nastavení hlasitosti,
  • zajistit, aby Vás po dobu živého vysílání nikdo nevyrušoval.

Pokud se přihlašujete z organizace s přísnými pravidly pro správu sítě, může být přenos videa v síti zakázán a je nutné kontaktovat Vaše IT oddělení! V tomto případě doporučujeme informovat IT oddělení o termínu konání online konference a zkonzultovat funkčnost přehrávání videa a připojení.

Program online konference

08:15–08:30 Zahájení konference – Jídelny.cz
08:30–09:30 První konferenční blok
  Jak na ryby, aby je děti jedly
  Informačně propagační vystoupení
  Diskuse k přednášce
  Přestávka
09:30–10:30 Druhý konferenční blok
  Jak na problémové suroviny
  Informačně propagační vystoupení
  Diskuse k přednášce
  Přestávka
10:30–11:00 Třetí konferenční blok
  Zajímavosti ze školních jídelen
  Informačně propagační vystoupení
  Diskuse k přednášce

 

Změna programu vyhrazena.

Jak na ryby, aby je děti jedly

Lektor: Pavel Melich – Bidfood Czech Republic s.r.o.

  • Také vám vadí, že děti rybu bez ochutnání vrátí?
  • Na co si dát pozor při výběru ryb, abyste nekoupili „zajíce v pytli"?
  • Jaké kuchařské úpravy jsou vhodné pro určité typy ryb?

To jsou body, kterým se budeme věnovat v této přednášce.

Jak na problémové suroviny

Lektor: Bc. Anna Packová – Státní zdravotní ústav

Velmi často se při sestavě jídelních lístků a přípravě stravy setkáváme s negativními reakcemi na zařazování některých surovin do pokrmů podávaných dětem v rámci školního stravování. Jedná se převážně o luštěniny, ryby, zeleninu a mléko, zejména frekvence jejich podávání. Vysvětlíme si, proč jsou tyto suroviny nezbytné v jídelníčku dětí (i nás dospělých) a pokusíme se najít cestu ke zvýšení jejich atraktivity.

Zajímavosti ze školních jídelen

Lektor: Mgr. Jiří Plzák – Jídelny.cz, s.r.o.

V naší republice nenajdete dvě stejné školní jídelny. Každá je něčím originální a každá něčím upoutá – například tím, jak vynalézavě a netradičně řeší neočekávané a svízelné situace. Přijďte si poslechnout zajímavé příběhy z těchto jídelen.

Vstup na online konferenci je zdarma, je však nutné mít na portálu Jídelny.cz svou vlastní registraci a přihlášku!


Připojte se a sledujte nás 18. června 2020, těšíme se na Vás!

Tým Jídelny.cz

Tisk E-mail Sdílet Hodnocení článku: 
Diskuse k článku:
Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první!
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi