Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Nové trendy v moderním vaření 2023

19.12.2022 13883 0 Redakce Jídelny.cz
Praktické ukázky receptů pro stravovací provozy, ochutnávka připravených pokrmů, školení hygienického minima speciálně pro kuchařky a kuchaře ve školních jídelnách – to vše v sobě spojuje další ročník Nových trendů v moderním vaření. Srdečně Vás zveme! Neváhejte a zajistěte si svá místa včas.

 

Srdečně Vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2023, který Vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu. Vybrali jsme 15 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým špičkových kuchařů Vám ukáže, jak je správně a moderně připravit. Součástí akce je i školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Akce Nové trendy se uskuteční v průběhu jarních prázdnin na 19 místech České republiky. Přijďte načerpat inspiraci a zároveň ochutnat pokrmy vzniklé dle prezentovaných receptů.

Gastro tým Vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. Výsledné pokrmy ochutnáte a na místě v anketě rovnou ohodnotíte. Sešit s předloženými recepty je připravený pro každého účastníka. Navíc získáte spoustu cenných rad a tipů pro Váš provoz přímo od profesionálů.

Součástí gastro dne je i školení Hygienického minima, které bude speciálně zaměřené na úskalí, se kterými se denně setkávají kuchaři a kuchařky ve školních jídelnách.

Pro přihlášení na Nové trendy 2023 klikněte na následující tlačítko nebo si otevřete QR kód:

 QR kód Nové trendy 2023

Kurz je jednodenní. Hlavní část, Nové trendy 2023, se bude konat vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a degustace). Školení Hygienického minima proběhne dvakrát, a to vždy 7:30 – 9:00 a 9:40 – 11:10.

Akce je určena kuchařkám a kuchařům pracujícím ve školních jídelnách i vedoucím pracovníkům.

Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením. Pokud se přihlásíte nejpozději 14 dní před konáním akce, máme pro Vás cenové zvýhodnění.

Přijďte načerpat inspiraci o nejnovějších trendech pro stravovací provozy. Máme pro Vás připravené bohaté občerstvení.

Těšíme se na Vás. Tým Jídelny.cz a partneři akce

Partnery akce jsou společnosti: Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., GASTRO MACH, s.r.o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.

Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvování (podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení).

Délka školení: 90 min

Lektor: Jiří Plzák

*Školení hygienického minima vychází z nařízení Zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb. § 19, v platném znění.

Termíny 2023

Datum Město Adresa konání Mapa
07.02.2023 Cheb 6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16 mapa
08.02.2023 Praha-Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 mapa
14.02.2023 Zlín Střední průmyslová škola polytechnická - Domov mládeže Zlín, nám. T. G. Masaryka 2700 mapa
15.02.2023 Hradec Králové Základní škola, Štefánikova 566 mapa
16.02.2023 Plzeň 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 mapa
21.02.2023 Česká Lípa Střední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5 mapa 
22.02.2023 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa 
23.02.2023 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 mapa
27.02.2023 Ústí nad Labem Gymnázium Dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 mapa 
28.02.2023 Příbram Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 mapa
01.03.2023 Rychnov nad Kněžnou Školní jídelna RK, U Stadionu 1229 mapa
02.03.2023 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 mapa
07.03.2023 Pardubice Gymnázium, Mozartova 449 mapa
08.03.2023 Ostrava-Zábřeh Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského,            
Středoškolská 2854/1                                                          
mapa
09.03.2023 České Budějovice Základní škola, Pohůrecká 382/16 mapa
14.03.2023 Praha 3 Nové trendy - Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43
Hygienické minimum - Hotel Olšanka, sál Ostrava, Táboritská 1000/23, 2. patro
mapa
mapa
15.03.2023 Brno Nové trendy - Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 2411/10
Hygienické minimum - Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10
mapa
16.03.2023 Brno Nové trendy - Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 2411/1010
Hygienické minimum - Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10
mapa
17.03.2023  Znojmo Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 mapa


*Kromě akcí v Praze 3 a Brně jsou místa konání stejná pro Nové trendy i Hygienické minimum, obě školení probíhají v rámci 1 gastro akce.

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme Vás mezi náhradníky.

Časový harmonogram akce

07:20 – 07:30    Prezence na Hygienické minimum (I. turnus)
07:30 – 09:00    Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20    Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:20    Nové trendy 2023 – praktické ukázky vaření a ochutnávka
09:30 – 09:40    Prezence na Hygienické minimum (II. turnus)
09:40 – 11:10    Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře


*Změna programu vyhrazena
**Vzhledem k časovému harmonogramu upozorňujeme na možnou kolizi. Pokud zadáváte přihlášení na obě akce (Nové trendy + Hygienické minimum), musíte v přihlášce zvolit I. turnus Hygienického minima.

Vstupné

  Cena Akční cena
Nové trendy v moderním vaření 2023 1.290 Kč    1.032 Kč
Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky    990 Kč       792 Kč
Nové trendy 2023 + Hygienické minimum (I. turnus)    1.990 Kč    1.592 Kč

 

 

  

QR kód Nové trendy 2023

Podrobnosti rezervace

  1. Vstup na akci pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700627073/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz/novetrendy. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
  2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně zasláním na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky 1 den před akcí, v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Nabídněte nám prostory k pronájmu. Rádi bychom vyhověli všem zájemcům, kteří mají o účast na školení Nové trendy v moderním vaření zájem. Za využití prostor a techniky pro tyto akce platíme jídelnám (školám) dohodnutý nájem. Případné nabídky, prosíme, posílejte mailem na adresu: info@jidelny.cz.
Tisk E-mail Sdílet Hodnocení článku: 
Diskuse k článku:
Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první!
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi