Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Nové termíny školení v Ostravě a Brně!

27.1.2008 3403 0 Jiří Plzák
Školení Nové trendy bylo v Ostravě a Brně velmi rychle zaplněno a přesto se z těchto měst stále ozývají další zájemci. Organizačnímu týmu se však podařilo zajistit nové termíny. Přinášíme bližší informace.
Článek byl zveřejněn před více než 1 rokem,
a proto může obsahovat již neaktuální informace.

Školení Nové trendy bylo v Ostravě a Brně velmi rychle zaplněno a přesto se z těchto měst stále ozývají další jídelny. Touto odezvou jsme všichni potěšeni a velmi by nás mrzelo, kdybychom takové množství zájemců museli odmítnout.

Organizační tým proto začal zjišťovat, zda by v těchto městech bylo možno uspořádat náhradní školení. Po složitém jednání s jídelnami, kde by akce proběhly, s přednášejícími a také díky velkému pochopení sponzorů akcí se podařilo náhradní termíny zajistit. V obou městech školení proběhnou na stejném místě, jen jiný den.

11.02.2008  Ostrava, ZŠ MUDr. Emílie Lukášové, Klegova 29 - mapa 
20.02.2008  Brno, Školní jídelna, Novolíšeňská 10 - mapa 

Podmínky účasti zůstávají zachovány. Protože telefonnní linka pro přihlášení je v těchto dnech soustavně přetížena, prosíme, použijte elektronickou přihlášku. Jde o zaručený a pohodlný způsob přihlášení na tuto akci.

Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na shledanou.

 

Jiří Plzák, organizační tým školení "Nové trendy v moderním vaření"

Tisk E-mail Sdílet Hodnocení článku: 
Diskuse k článku:
Nikdo zatím článek nekomentoval. Buďte první!
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi