Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse k článku Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

suroviny

odpovědět
12.2.201920:22majka1
Kuchařky přišly ze školení nadšené. Horší bylo, když jsem se podívala na cenu používané suroviny. Vypadá to velice lákavě, ale cena 12,25 Kč za porci bez DPH jen za přílohu, to je ekonomická sebevražda. :-(
odpovědět
14.2.20198:11Valentýna
O jaké surovině je řeč?
odpovědět
15.2.201917:52majka1
Pepitky. Používali ji v mnohých receptech slaných i sladkých, obsahuje luštěninu i zeleninu, ale cena je značná.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi