Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse k článku Učíme se šetřit na drahá jídla (1)

Děkujeme

odpovědět
22.2.202018:10rohlik
Tento článek je velice pěkný a poučný.Nemám zatím problém zařadit každý týden hovězí maso a někdy i chlazeného lososa.Jsme malá vesnička škola a školka, finanční normativ několik let držíme nízký,ale musíme hodně přemýšlet, přesně tak,jak bylo napsáno.Děkujeme a těšíme se na pokračování.
A já bych zase chtěl poděkovat všem jídelnám, kteří strpí mé návštěvy, telefonát a maily. Informace v článku se dají získat jedině u vás v jídelnách, bez vás by se to nedalo.

Jidlo

odpovědět
23.2.202019:20Janca
Kuchařky začínají být nedostatkove zboží. Ale stále slyšíme že lidi je dost stačí však když jedna vypadne je to katastrofa. Hledaly jsme měsíc a nenašly jen pomocné síly vyucenou ne když už někdo přijde po otázce kolik za to řekne že si děláme srandu a už se neozve. Pak dělejte náročná jídla třeba jen tu kaši. Nejsou lidi. Ubohé platy kdy ty které zbývají mají pár let do důchodu a dělají to s láskou pro peníze se to dělat nedá a nahoře to stále nikdo nevidí. Až odejdou poslední staré kuchařky nebude met kdo vařit. Mladí to dělat nebudou za pár korun. Pak už bude pozdě.
odpovědět
3.3.202015:20Valentýna
Musím s vámi souhlasit, poslední lidi do jídelny jste nabírali v zimě ve věku 59 a 61 let. Všichni jsme již přes 50 let a jsem ráda, že kuchařky mám, jsou zde léta, ale nové nejsou a nebudou. Z úřadu práce nepřijde nikdo a dávat inzerát je vyhazování peněz. Je to škoda, máme výborné vybavení, ale nebudou lidi.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi