Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse k článku Teploty pokrmů a potravin

teplota lívanců

odpovědět
6.9.202019:50zdenouš
Mohla by jste mi napsat, při jaké teplotě vydávat lívance Děkuji
odpovědět
14.9.20206:55Jana Petrová
Dobrý den, pokud jde o lívance, je možné je v HACCP zařadit jako „moučník“, jde o stejný případ, který je uváděn v článku v odstavci o buchtách. A poté je můžete uchovávat a vydávat při pokojové teplotě.

teploty

odpovědět
15.9.202012:29zdenouš
Děkuji Vám za odpověď,jak tady,tak do e-mailu.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi