Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse k článku Nedostatek tuků ve školních obědech

Ochucený olej

odpovědět
17.9.202013:39Pepča
Doporučuji olej, před tím, než do něho naložíte bylinky, zahřát max. na 60 stupňů a pak v něm nechat macerovat bylinky. Přenos vůně, chuti je výrazně lepší, než když se vloží jen do studeného oleje.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi