Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse u článků - nové příspěvky

Zobrazit příspěvky za posledních dní
seriózní nabídka půjčky (Lenka Tolarova, 01.12.2023 13:42:16, článek: Skladování potravin)
Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti a snadno čelil svým budoucím cílům, nabízím půjčku lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit některé své finanční problémy nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1 až 70 let s maximální úrokovou sazbou 2 % a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo mě kontaktujte emailem:lenkatolarova59@gmail.com zobrazit celou diskusi
seriózní nabídka půjčky (Lenka Tolarova, 01.12.2023 13:40:42, článek: Skladování potravin)
Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete nutně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete Chcete to dostat do 24 hodin? Nabídka úvěru začíná od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Splácení úvěru začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle prostřednictvím e-mailu: lenkatolarova59@gmail.com zobrazit celou diskusi
Moderní trendy (Pavel Ludvík, 30.11.2023 7:24:21, článek: Nové trendy v moderním vaření 2024)
Protože jindy se kuchařky nemohou uvolnit z práce zobrazit celou diskusi
Moderní trendy (Pavel, 28.11.2023 20:09:40, článek: Nové trendy v moderním vaření 2024)
Proč se tyhle akce v posledních letech pořádají vždy v termínu jarních prázdnin? zobrazit celou diskusi
Převlékání a osobní hygiena (Renáta, 28.11.2023 14:37:24, článek: Převlékání a osobní hygiena kuchařek – pohled hygienika)
V článku je, podle mého názoru, spousta nejasností. Žádná vyhláška ani předpis nestanovuje jak má pracovní oděv vypadat, jakou má mít barvu a už vůbec ne, že nemůže mít kapsy. To samé platí o pracovní obuvi. Zrovna tak, v kuchyni musí mít pracovní oděv jen ti, kteří se podílejí na přípravě pokrmů. Pan školník klidně může opravovat odpad ve svých montérkách, ale souhlasím, měl by je mít čisté. Prvně se mi nelíbí článek na tomto webu. zobrazit celou diskusi
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi