Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Strašák HACCPák

pikobiolog23:0211.03.2013
Názor - vaříme přeci pro děti - je jeden z nejkrásnějších ideíí. ano - systémy HACCP nebo tomu říkejme jak chceme - jsou tady pro ochranu zákazníka - tedy člověka. to není o tom, že pokud nemám lidi - tak to nebudu prostě dělat. Vysvětlete to tý Salmonele ( nebo jinému patogennímu mikrobovi) že momentálně nemám lidi a ni protředky - tak holt to budu sledovat až příští rok. přečtě si někdo konečně zásady HACCP - nevařte z vody a držte se logických ustanovení. Jsem povinen reálná nebezpečí, která jsou ve finálním produktu rizikem v procesu výroby ovládat - pokud ne - nemohu vyrábět. a ještě jeden poznatek- školení je nejekonomičtější, nejefektivnější, nejrychlejší a nejpůsobivější proces, který vede ke kýženému výsledku. je fakt lepší obětovat pár stovek na školení, než kupovat drahé stroje a přístroje. ( které pokud nebude školení jsou stejně k ničemu) odkazuji na článek kolegyně Šedivákové na vašem servru link http://jidelny.cz/show.aspx?id=52
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi