Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Doporučená pestrost v jídelním lístku

eva 27:1728.4.2011
třeba hrachová kaše s cibulkou a steril. okurkou, luštěninové rizoto, děláme čočkový eintopf / bez masa a uzeniny/ se zeleninou a bramborem a podáváme s chlebem- úspěch u dětí veliký, bílě fazole nakyselo a zase jen s okurkou nebo červenou řepou, fazolový guláš s chlebem /z více druhů fazolí bez masa/, šoulet / hrách a kroupy/ s cibulkou a zeleninovým salátem, čočkový salát...... osobně si myslím, že těch možností je dostatek, člověk se ale musí prohrabávat recepty a přepočítávat je na tu svojí jídelnu a pak to těm strávníkům umět "prodat aby to zbaštili" - pokud možno nenásilně..... za sebe mohu říct, že u nás s tím není problém i když pořád se najdou děti, které nenalákáte.... hezký den
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi