Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Doporučená pestrost v jídelním lístku

Rozmálka9:342.5.2011
Dobrý den,
jsem vedoucí jídelny v MŠ. Docela mě překvapila informace, že maso ve SK se má plnit spíše ke spodní hranici, čili k 75% normy. Tuto informaci vidím poprvé. Také mě překvapuje, že k bezmasému hlavnímu jídlu nemusí být masová polévka. Jídelna ale tím pádem nesplní denní dávku bílkovin. My například dáváme dětem zeleninovou polévku k bezmasému pokrmu jen v případě luštěninového oběda nebo pokud je součástí oběda vařené vejce. V případě bezmasého zeleninového nebo sladkého hlavního jídla bychom podle článku mohli dávat také zeleninovou polévku??
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi