Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Výběrová řízení na potraviny (2)

majka 119:3628.3.2012
Pane Ludvíku, děkujeme za tento obsáhlý článek o praktikách, které se úředníci (samozřejmě nezištně!!! :-) ) snaží dostat do hospodaření školních jídelen. Kdo se v tomto oboru pohybuje ten moc dobře ví, že i zde platí slogan ,,nejsem tak bohatý, abych si dovolil kupovat levné věci". Pokud si totiž levnější surovinu přepočítáte na kvalitní (například u ryby odečtete nástřik) stejně dojdete na podobnou cenu základní suroviny, jelikož té levnější musíte vzít daleko více, pokud nechcete šidit strávníky. Prosím zachovejme si při své práci zdravý rozum!
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi