Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Jak na evropskou kuchyni ve školní jídelně

M.Novotná14:5911.4.2014
Samozřejmě jsem si předem zjistila následující informace : alkohol se odpařuje při teplotě nad 67 st. C, po 2 hodinách vaření zůstane v daném pokrmu 5 % původního obsahu alkoholu. Použily jsme 11,5 % červené víno, po 2 hod. vaření zůstalo 0,58 % alkoholu. Na celý stav strávníků 840 obědů jsme spotřebovaly celkem 6 l vína ( 0,007 l na strávníka). Takže si myslím, že pokud by jste si u nás pochutnali na hov. nudličkách Stifado, bez ztráty kytičky pak můžete usednout i za volant.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi