Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Jídelny se připravují na alergeny

Jarmil11:158.8.2014
Nevidím jediný důvod proč to na jídelák nemůžete napsat.POodle seznamu alergenu-obiloviny obsahující lepek korýši a výrobky z nich vejce a výrobky z nich ryby a výrobky z nich jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich sójové boby (sója) a výrobky z nich mléko a výrobky z něj suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy celer a výrobky z nich hořčice a výrobky z ní sezamová semena (sezam) a výrobky z nich oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích) vlčí bob (lupina) a výrobky z něj měkkýši a výrobky z nich pozná i člověk který neni z oboru který alergen jídlo obsahuje,takže Vám to zabere max 2 minuty práce.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi