Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Jak na svačinky při bezmléčné dietě?

Docent Chocholoušek, CsC.19:5531.10.2017
"Jelikož zdrojů bílkovin, které mohou být konzumovány i při vyloučení mléka (maso, ryby, vejce, ořechy, semena, luštěniny) bývá dostatek, bude kladen důraz především na četnější zapojení bohatších zdrojů vápníku. Mezi ty patří mák, sezam, ořechy, velmi výhodná jak po finanční stránce, tak v obsahu vápníku je brukvovitá zelenina (tedy kapusta, brokolice, kedlubna)."
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi