Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Spotřební koš jako pomocník, a ne jako bič

vedoucí jidelny21:2822.9.2021
Jj, nyní s Vámi souhlasím. Zákony se dodržují,ale vaříme selským rozumem a nápaditosti,aby to děti jedly. Například vymyslíme " Rybářskou sekanou", (2/3 filé+1/3 masa), rybí karbanátek na způsob holandského řízku, špagety s tuňákem, karbanátek s černou čočkou, k tomu kašičky z BRAMBOR, oblíbený okurkový salát a vim, že plníme SK a né odpadkový ??. Fazolový guláš s paprikami snědí lépe než fazole na husto. Atd. Vaření zdar a Vám velký dík za odborné články, řady z oblasti vyhlášek, kterými se musíme řídit ??
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi