Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Reagovat na příspěvek u článku Máslo nebo rostlinné tuky?

iriz21:4921.06.2008
Před časem, stejně jako dnes byly margaríny velmi propagovány a zastávaly se jich autority s tituly před jménem a za jménem a pak se ukázalo, že poškozují zdraví - kardiovaskulární systém. Za prvé hydrogenované tuky se stále ještě používají ve velkém množství cukrovinek a za druhé margaríny obsahují například mono- a diglyceridy, které jsou již dlouho podezřívány z genetického poškozování dětí. Já bych preferovala zdravý selský rozum a věřím tomu, co je po staletí osvědčené a to je co nejpřirozenější strava, tedy i máslo. Nechme se překvapit za čas, jaké budou výsledky dlouhodobých studíí o účinku margarínů.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi